#denfølelsen

vasket

Nå har den nye versjonen av Shetland soft vært i nettbutikken i et par uker. Og jeg er fremdeles like begeistret! Dette har nemlig vært et stort steg for Malsen og Mor. Den følelsen da jeg sto der med 13 gedigne esker foran meg, og visste at oppi der lå det flere hundre kilo med flunkende nye, vaskede Shetland soft nøster. Veldig andektig stemning, for å si det mildt. Etterhvert som eskene ble åpnet steg humøret til noe som nærmet seg lattermild eufori, for oppi det lå det jo tusenvis av små Malsen-fjes og lyste mot meg!

Jeg er utrolig glad for å kunne tilby Shetland soft i vasket versjon. Fargene kommer enda bedre frem på disse fine, runde nøstene, og i tillegg er garnet mykere og lekrere. At Shetland soft nå er vasket, betyr rett og slett at nøstene har vært gjennom en ekstra prosess på fabrikken. Spinneoljen fra produksjonen er blitt vasket ut, slik at garnet er klart til håndstrikking. «Gamle» Shetland soft inneholder spinneolje og kan fremstå som litt stivt å strikke med. Noen reagerer på lukten av oljen – både positivt og negativt. Nye vaskede Shetland soft lukter bare herlig sau!

Vasket Shetland soft og uvasket Shetland soft kan brukes om hverandre når du strikker – spinneoljen forsvinner jo i vask og da blir garnene like.

2 kommentarer »

  1. Huldr said

    Åh, så lekkert det ser ut!! 🙂

  2. Anne Marie said

    Rene godteridisken!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: