Ugler med fjær

I min barndom serverte faren min den populære retten «ugle med fjær» når vi var på hytten. Da kunne man stille seg i kø utenfor kjøkkenvinduet og bestille uglen sin, ja faktisk kunne man velge om uglen skulle være med eller uten fjær. Så laget pappa den til og serverte ugle ut gjennom vinduet. Sånn ble det litt liv og røre på hyttetunet, for både voksne og barn syntes at dette var stas. Hva disse uglene egentlig var? Ostesmørbrød stekt i vaffeljern. Med eller uten skinke.

ugleteaser

Og nå er det min tur til å servere ugler, riktignok av en helt annen type. Flinke Pinneguri / Ann Myhre har laget et fantastisk flott ugleteppe i skikkelig god sofastørrelse. Dette er et slumreteppe man blir glad av, hvem kan motstå 360 ugler som glor vetig opp på en fra sofaen? Ann har strikket teppet i Shetland soft og har fått et luftig og lett teppe med avstemte kontrastfarger i uglerekkene.

11465014983_d043913503

Malsen og Mor har laget fem ulike garnpakker i samarbeid med Ann. Dette er da fem ulike fargeblandinger du kan bruke for å lage det samme teppet. Mønsteret følger med garnpakken – dersom du ønsker å kjøpe mønsteret uten garn, så kan du kjøpe det direkte fra Pinneguri. Skal det være en ugle, kanskje? Med eller uten fjær?

Reklamer

1 kommentar »

  1. Stine said

    Kjempefine farger!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: