Snøfnugg – genser og kjole!

Lars_lue

Ting tar tid. Det er vel bare noe jeg må innse, men prosessen fra første idé til ferdig og publisert strikkemønster er en langdryg affære. Noen ganger tar det så lang tid at jeg nesten blir litt lei helt ved målstreken, og så tar det siste leddet fryktelig lang tid. Men nå er i alle fall Snøfnugg-mønstrene ferdig og klar til å møte verden!

Lars_genser

Dalende snøfnugg hører vinteren og julen til, det finnes vel neppe et mer harmonisk bilde en et vinterstille landskap med små og store snøfnugg som sakte laver ned fra himmelen? Dette motivet hadde jeg i tankene da jeg ville utarbeide en samling med plagg som alle brukte ulike variasjoner av snøfnugg som mønsterelement. Det er blitt til en småbarnskjole i størrelser fra 6 mnd til 3 år, en genser som passer for gutter og jenter fra 6 mnd til 6 år og et sett med lue og hals i størrelser fra 6 mnd til 4 år.

snøfnugg1

Dette er funksjonelle og søte plagg som passer i julebesøk, på hyttetur, i barnehagen, i akebakken, på juletrefesten – ja, egentlig til alt. Gode og behagelige klær som barn kan leke og herje i, selv om de har pyntet seg!

Reklamer

3 kommentarer »

  1. Veldig fine! Og gratulerer med å ha kommet i mål.

  2. Greta said

    Bedre seint enn aldri veit du.Flott genser det der. Regner med at den er romelig i halsen. tror kasnkeje g må ha oppskrifta til den når den er klar. håper den passer til favoritt garnet mitt hos deg. ? Ha ein fin dag

  3. Malsen said

    Greta: Tusen takk! Genseren er god og vid i halsen ja, ettersom den er strikket fra toppen og ned blir den ganske elastisk (så lenge du passer på å ikke legge stramt opp). Gutten min har ganske stort hode og får den fint på seg. Genseren er strikket i Super soft merino – perfekt for deg 🙂 Mønsteret ligger i nettbutikken:
    http://www.malsenogmor.com/category-s/1513.htm

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: