Lue til mor

Det er ikke bare småen som trenger fornyelse av luegarderoben nå som høsten så definitivt er her. Utenfor regner det, bladene er gule og det nærmer seg faretruende kakaovær. Det er litt deilig med noe nytt til seg selv da, eller?

Ellinor er den nyeste Vridd og Vrang-oppskriften, en tykk og snerten lue som både har fasong og stil. Skreddersydd for de av oss som tenderer til luehår, Ellinor er nemlig posete noktil at håret ikke blir klistret til hodet. Den er strikket fra toppen og ned, sånn at det er lett å tilpasse både posethet og størrelse. Når det er sagt, så er Ellinor nokså onesize i originalvarianten og passer nok til de fleste damehoder.

Garnet er Malsens Donegal, 100% ull og i melert tweed. Garnet finnes i fem dype, rike farger, med muligheter for alt fra sprek fargeklatt til diskret. Selv har jeg to Ellinor’er på pinnene, en i den lekreste mørkerosa lyngfargen og en i universell og anvendelig naturfarge.

Det blir mer Vridd og Vrang-aktivitet fremover, både pulsvarmere, barnelue og barnevest blir publisert etterhvert. Ellinor finner dere her, garnet finner dere hos Malsen og Mor. Og strikkelysten er det vel høsten som sørger for, eller?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: