Actionbilde: februarjakke på augustprins

Småen vokser som ugress om dagen. I løpet av de siste ukene har han strukket seg noe helt vanvittig i lengden. Da han ble født for tre måneder siden var han 40 cm lang, nå er han 53 cm og vi har måttet begynne å pakke vekk en del av klærene han har brukt siden vi kom hjem fra sykehuset. Det er litt vemodig (for han var jo så skjønn i de klærene…), men egentlig er det bare kjekt, for det betyr at han vokser og trives og  blir en sterk liten gutt!

Februar-jakken strikket jeg mens småen var et påtenkt, men ennå ikke vellykket prosjekt. Det er mange tanker om tilværelsen med en etterlengtet baby strikket inn i den jakken – og kanskje visste underbevisstheten at den fremtidige babyen kom til å være av det småvokste slaget, jeg har nemlig glemt å legge opp nye masker under armene, så jakken er en smal modell. Som bildet viser, er magemålet til småen ikke direkte beskjedent lengre, så knappene spriker en smule. Og det synes jo mamma uten objektivt gangsyn at bare er sjarmerende!

Jakken er kjempemyk og deilig og jeg liker godt både fargen og mønsteret. Men av ting jeg har lært nå som jeg har en egen baby i huset: det er ikke nødvendig med knapp helt oppe i halsen. For halsen finnes ikke på sånne små og det ser mer behagelig ut å ha det litt løst og ledig sånn rett under dobbelthaken.

Reklamer

2 kommentarer »

  1. Greta said

    Nydelig jakke til ein godgutt. Tror ikkje han mangler strikkaklede den gullgutten der. goingen

  2. For en fin gutt!!
    Og fin jakke også, så klart. Ha en fin søndag!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: