Pakkekjekt

Pakke i posten! Vi ventet egentlig ikke på noe, men når man har fått småfolk i hus viser det seg at det kommer små og store overraskelser i postkassen. Som regel fra tanter og onkler og venner, men noen ganger kommer det helt uventede gaver fra nydelige folk som vi kun kjenner litt fra «internetten».

Tusen tusen tusen takk, plaggene er helt nydelige og jeg er veldig rørt over omtanken og generøsiteten! At fire snille bloggedamer tenker på vår lille nøtteskrike, det syns jeg er så flott. Vi ble veldig glade, alle tre her hjemme. I alt som har skjedd oss, har det vært en støtte å vite at det er mange mennesker som tenker på oss. Det gir styrke og pågangsmot.

Og at Margot, Frk Snupp, groh og Fiolinn skulle omsette tankene til pinner og garn og lage nydelige og myke ting til oss, det var en veldig kjekk overraskelse! Dere er noen skikkelige perler 🙂

Innholdet er selvsagt allerede tatt i bruk, pakken inneholdt nemlig et assortert utvalg av de søteste småsakene en liten nøtteskrike trenger. Vi fikk et lekkert mini-prinseteppe, to par booties, to luer og bittesmå, tynne votter.

Småen har lagt inn en plutselig vekstspurt de siste ukene, så de minste bootiesene var heldigvis for små. Jeg sier heldigvis, selv om det høres rart ut i denne sammenhengen, for hvem er vel glad for at de ikke får brukt noe fint som de har fått? Men som mor til et prematurt barn er det faktisk sånn; man blir kjempeglad for hvert gram og hver centimeter og legger gjerne vekk tøy, for det betyr jo at babyen vokser og blir sterkere!

Så de ørsmå sokkene skal vi gi videre til nyfødtintensiv på barneklinikken, sånn at de kan varme føttene til en bitteliten prematur.

Tusen takk for tiden og tankene dere har brukt på oss, det varmer både inni og utenpå!

Reklamer

5 kommentarer »

 1. frksnupppp said

  Så fint at gavene kunne brukes. Det var en sann fornøyelse å strikke, og jeg håper den lille blå lua kommer godt med =)

 2. Ruth said

  Jeg har vært litt utenfor Blogglandia en stund og har ikke fått fulgt helt med. Men så godt å høre at Småen vokser og at alt går så bra som det kan.
  At Blogglandia er berfolket med utrolig omtenksomme og snille folk har jeg fått oppdage flere ganger jeg også. Det er godt å tenke på, det syns jeg.

 3. Fiolinn said

  Veldig kjekt at det kan brukes til en liten plutt! Håper vottene kan brukes en bitteliten stund. Det er gode tanker i hver maske!

 4. Greta said

  Grattis med flott pakke. Så kjekt att småen vokser og trives. Det gleder ein leser. Kos dere og lykke til videre. klemmen

 5. Renathe said

  Blir helt rørt jeg! så mange herlige mennesker det er rundt omkring! Og supert og høre fra deg igjen! 🙂

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: