Hyllemeter

Foreløpig er vi litt gammeldagse hjemme hos oss. I stedet for en skinninnbundet Kindle eller en Ipad sverger vi til Billy og ordentlig papir. Nå har vi nettopp fordoblet bokhyllebestanden, men så mange tomme hyllemeter…. det kommer ikke til å vare lenge! Som en bivirkning er garn/strikke/rotekroken min flyttet midt ut på gulvet og står der til spott og spe. Det er mulig at det her tvinger seg frem at det skjer noe med alle UFO’ene.

Reklamer

8 kommentarer »

 1. Greta said

  Plass til masse strikkebøker der. Bøker passer til noe lydbøker og sånt til andre ting. Men boka lever nok lenge den enno.
  Vi har en del av begge deler vi. Og strikkebøker er jo baker da. ha ein fin dag med ufoene dine

 2. Merete said

  Hva- ledig hylleplass? Vi er storforbrukere av bøker, og det er en stund siden hyllene var (over)fylt. Men det detter stadig inn nytt… Arvingene har hyllemeteren nederst, og strikkebøkene mine får nå ikke lenger plass på kun en billyhyllemeter, så vi krangler oss inn på faghylleplassen.

  • Unsepus said

   Ledig hylleplass er et nytt fenomen i vårt hjem også. Men strikkebøkene står på eget rom, så i stuen er det 5 Billy til skjønnlitteratur og én Billy til ymse sakprosa. Fag ligger i boden, hehe…

 3. Lykkelinn said

  Mens hos oss er det STAPPFULLE Billyhyller på gjesterommet/ekstrarommet. Der skal det bli plass til to sprinkelsenger om ikke så altfor lenge, for småfrøknene som er ventet i juni må jo ha et sted å sove. Hvordan jeg skal klare å gå NED i antall hyllemeter er meg en stor gåte… Pakke ned bøker??! Gi bort?! Eller gud forby – kaste!??!!?!??!??

  • Unsepus said

   Lykkelinn: gå ned i hyllemeter er ikke noe særlig, nei… Vi går av og til gjennom hyllene for å luke ut noen bøker, men det ender som regel med at vi finner to eller tre som vi kanskje kan avse 😉

 4. Ruth said

  Det der så ut som rene himmelriket. Tomme plasser i bokhyllene. (sukk) Her er det bokhyller i alle rom, kasser på loftet, bøker i stabler og mange som er gitt bort. Så jeg har en Kindle nå. Av og til må man bare innrømme at selv om man aldri kan få for mange bøker så kan man få for liten plass. Men hjemme hos dere har dere jo enda et stykke igjen. Heldiggriser.

 5. Hespetre said

  Det så skrekkelig deilig ut!
  Hylleplass er alltid mangelvare her. Straks vi setter opp fler, er de blitt fulle.

 6. frk.badegakk said

  Åh så deilig med masse hylleplass! Selv om jeg raskt hadde fylt opp det der med kassene mine…*ler*
  Her har vi 2 80cm hyller og 2 40cm hyller på innkjøpslista vår, og jeg gleder meg vilt til vi får lånt bil og henger så vi kan få disse i hus. Ja og sofaen også da… holdt nesten på å glemme den!=P

  Takk igjen for garnet! Fargene var herlige, og den Kummin var en nyyyyyd-he-liiiiiih gul/brun tone!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: