I will love him and pet him and call him George

 

George ble ferdig i god tid før han skulle være med i bagasjen til Edinburgh for å gis vekk til sin nye eier. I god tid vil si at de siste stingene på nesen ble festet ved midnattstider og at Georges kropp fikk seg en spabehandling med håndkle og strykejern sånn ca klokken halv ett om natten. Ja. Flyet mitt gikk påfølgende morgen.

Men det gikk bra. George ble pen og glatt og rynkefri etter litt damping og humøret hans var det ingenting å utsette på. Alt i alt var det ganske kjekt å strikke på denne lille sauen, men dersom han ikke hadde vært påtenkt som gave, så tror jeg han ville blitt lagt vekk for godt et par ganger underveis. Oppskriften var ikke akkurat krystallklar (på flere måter, for de som har sett min utgave av oppskriften…), spesielt var det en utfordring å finne ut hvor ørene burde festes for å unngå en sau med svineuttrykk. Men jeg tror det gikk bra, sånn alt i alt.

 

Georges nye eier har trykket ham til sitt bryst og er strålende fornøyd med ham…. og mer enn det kan vel ikke en liten mønsterstrikket sau håpe på?

 

George

Garn: tynt ullgarn på spole, ukjent hvilket merke

Garnforbruk: under 50 gram

Pinne nr. 2,5

Mønster: Estonian Hand Puppet, fra Spin-Off magazine sommer 2006

Underholdning: 1 episode House, 1 episode True Blood, 1 strikkekafé og en liten kveld med pakkestress

Reklamer

11 kommentarer »

 1. George er helt skjønn! Skjønner godt at han ble godt mottatt! 🙂

 2. Merete said

  I love George! Har sett et annet sted at den oppskriften suger på visse steder, så det frister lite, selv om det også frister å strikke den når resultatet blir så kult.

  Kul!

 3. Tihi! Så søt han ble!=D

 4. Greta said

  Så skjønn den vart da. Skjønner godt at den nye eier vart veldig godt fornøgd med den der. Veldig søt var den. Ikkje alltid oppskrifter er like nekle nei, like rsjelden oppskrifter hihi. det er ikkje heilt sant da.
  ha ei strålandes uke

 5. HildeC said

  Åh, så skjønn han er. Ørene ser perfekt plassert ut 😀

 6. Bea said

  No kan du ein ting du ikkje kunne 😀
  Og resultatet George er jo virkelig flott! Super gåve, altså 🙂

  Ha ei flott veke!

 7. Matja said

  Ja,enkelte ting er mer fristende å slenge i veggen,men noen ganger lønner det seg å stå imot.Denne ble jo bare helt herlig og jeg skjønner godt at mottakeren ble fornøyd.Ha en flott uke:)

 8. Pinneguri said

  Ja, det var godt gjort med den oppskriften ;D)

  Apropos kommentaren i bloggen min: Så det er her strikkepanja holder til da, er det sånn å forstå? Og at dere samarbeider om mønstre? Så kjempekjekt (å vite ;p)!

  • Unsepus said

   Nei, hun holder ikke til her (annet enn i kommentarfeltet ;-). Men, vi har nylig startet en blogg hvor vi kan få utløp for litt av mønstersamarbeidet vårt: http://vriddogvrang.blogspot.com/

 9. […] En strikkeblogg, som beskriver strikkeprosjektene så levende og personlig at man nesten blir venner med dem. Bare hils på George, for eksempel: https://innfall.wordpress.com/2009/11/22/i-will-love-him-and-pet-him-and-call-him-george/ […]

 10. […] under beltet, jeg minnes en Mariusgenser, en islandsk vest, en piratlue og min personlige favoritt: George. Det er ikke noe spesielt problematisk med å strikke med flere farger, men jeg syns det krever […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: