Ting man ikke kan

moenster

Det kan være litt utfordrende å holde på med ting man egentlig ikke kan. En slik ting for meg er mønsterstrikk med flere farger. Jeg har så lite erfaring med det, at det rett og slett er vanskelig for meg å få det pent. Men, dette skal faktisk bli en gave til en venninne jeg snart skal se igjen. Så jeg er bare nødt til å prøve så godt jeg kan…

Er det ikke litt sjarmerende med gaver som ikke er helt perfekte, da?

Reklamer

6 kommentarer »

 1. Jeg har samme problemet. Mønsterstrikk blir ikke så pent som jeg ønsker, og ikke den størrelsen jeg ønsker. Så jeg har midlertidig gitt opp. Enn så lenge.
  Ditt ser jo lovende ut! Hva strikker du?

 2. Jo, det er veldig sjarmerende. At noen i det hele tatt lager noe hjemmelaget til deg, er helt fantastisk, syns jeg. Jeg blir helt overlykkelig når noen lager noe til meg. Det skjer ytterst sjelden – men er jo SÅ koselig når det først skjer!
  Syns strikkingen ser fin ut jeg, men det ser ut som du strammer trådene litt for mye. Faren er at noen av «lusene» forsvinner. La trådspenningen være så løs at strikketøyet blir (mest mulig) flatt, men at maskene fortsatt er faste og fine. Et triks er å presse lett med stykejern til slutt, det gjør susen. Og nå åpner det seg nye muligheter vettu! Leste forresten at man skal strikke tofargestrikk med 0,5 – 1 nr større pinner enn ensfarget. Har aldri gjort det jeg, men det høres smart ut.
  Ha en fin uke!

 3. Siena said

  Hjemmelagde gaver er kjempesjarmerende, og litt ujevnheter gjør jo bare at det får personlighet!

 4. Greta said

  Gaven ser da fin ut den. Tror du kan mer enn du tror. Den boddyen i innlegget nedom hadde fin farge. Det var ikkje lett å sjå kossen den såg ut, før eg gjekk inn på oppskrifta. Foretrekker fargen du brukte istede for den på babyen, men det er jo smak og behag.
  ha ei super uke, vennen

 5. mono said

  Med vask og eventuelt damping blir dette bra, skal du se!! =)

  Forresten – i «gamle dager» la man inn en feil i alle strikkeplagg – det skulle visstnok bringe lykke! Tanken var kanskje at «gudene» ville straffe en om man satte nesa for høyt og tenkte for godt om seg selv, jeg vet ikke. *ler*

 6. Anne-Britt said

  Takk for hyggelig kommentar hos meg. Mønsteret er gått ut. Jeg kjøpte heftet for 6 år siden i Moss. Vet ikke om de har det der ennå. Det er mange som har spurt om de mønsterne.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: