Premietrekning

hest og blomst

Tusen takk til de som la igjen hyggelige kommentarer på jubileumsinnlegget. Ved neste års jubileum håper jeg at enda flere av de fremdeles anonyme besøkende tør å tre inn i de kommenterendes rekker!

Vi har foretatt en høytidelig utvelgelsesseremoni, hvor vi har latt tilfeldighetene bestemme hvem det er som vinner den gjeve to-års-premien.

lodd

Vinneren ble…..ta-daaaa…. : Siena fra bloggen Siena’s stitching. Det kommer en liten oppmerksomhet i posten – send meg navn og adresse på epost lykkeligst @ gmail.com

lodd2

Fordi det er onsdag i dag og været er fint, bestemte vi oss for å trekke en ekstrapremie i tillegg. Den heldige vinneren her ble Greta fra bloggen Gretas hobby. At det ble Greta som skulle få ekstragaven syns jeg i grunn er spesielt hyggelig, for hun er en virkelig trofast og kjekk gjest her på bloggen.

Malsen og jeg skal nå pønske ut en liten oppmerksomhet som vi tror at dere vil bli glade for. Og til alle dere som ikke var heldige i lotteriet – tusen takk for at dere følger med, det hadde ikke vært like artig uten dere!

Reklamer

2 kommentarer »

  1. Strikkepanja said

    Jammen urettferdig å ha sånne fine konkurranser når en stakkar er på ferie uten nett 😉 Men nå er jeg hjemme igjen, solbrent og med myggstikk… hihi

  2. Greta said

    Så hyggelig skreve da. Eg liker å titte innom til deg. Det er alltid så hyggelig. :=)
    Så fine rosene dine var da. Eg har ikkje roser på verandaen i år. Har hatt sånne potteroser som har kommet att noen år, men alltis så palga av desse lusa. Bruker grønnsåpevann eg da. Men kanskje eg skal hugse til neste år at eg kan bruke andre planter til å forstyrre desse små ekle grønne lusa.
    Nyt den siste sommerdagen i morra, for denne gang. dei melder regn enste uke

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: