Fattigmannsoppussing

Det kommer vel ikke som en overraskelse at vi synes lite godt om fargevalget til den tidligere eieren av leiligheten vår. Rosa stue. Irrgrønt soverom. Sjø-irrgrønt soverom nr 2. Legg i tillegg til slurvete penselstrøk, ujevn maling og tapet som sagger i hjørnene. Rett og slett:

Vi hadde tenkt å pusse dette rommet fra grunnen av – fjerne den gamle tapeten, og få opp en ny og penere tapet. Men så var det dette med tid og energi, da… Vi har nå bodd her noen måneder og første gjesteovernatting nærmer seg raskt. For at vi skal beholde en god tone med venner og familie ønsker vi helst å unngå at de må sove i det fryktede grønne rommet. Og da går det som det som regel går i denne husholdningen: fort og gale i aller siste liten.

I boden hadde vi fremdeles noen spann maling i fargen Cappucino, som ble til overs da vi malte i stuen. Med andre ord en fattigmanssoppussing på mer enn én måte. Men vet dere hva det verste er? Vi er strålende fornøyde!

Rommet ser allerede bedre ut – her skal altså gjester få slumre, under trygg overvåkning av alt mitt omhyggelig hamstrede garn.

Reklamer

3 kommentarer »

  1. strikkepanja said

    Av og til skal det ikke så mye til før alt blir så meget bedre 🙂

  2. Matja said

    Stiiilig.Ja,den nye fargen altså.Her kommer gjestene til å sove godt og lunt,ull isolerer som du sikkert vet:)

  3. John said

    PS. Tips til dere: Hvis dere skal fjerne gammel tapet er det for tiden godt tilbud på en tapetfjernende maskin fra Black and Decker. Denne bruker damp som løsner limet bak tapeten.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: