Sjefen er tilbake!

I dag tidlig da jeg gikk ut på altanen for å mismotig se etter Malsen, helt uten forventning om at han skulle være der. Da satt han der. I et blomsterbed. Og sa mjau. Han, som begynte å gå ut forrige lørdag og maks hadde vært ute 2-3 timer, har nå rekord på 72 timer under åpen himmel. Et av de første gjøremålene var å stille tørsten i kjøkkenvasken:

I love da running water

Kjæresten og jeg har jo tilbrakt de siste 3 kveldene i skog og mark, med haukeblikk og «kom da Malsen, Maalsen!»-ropene løs. Helt uten resultat. Vi har stått og ropt til låste containere, boder og ventilasjonskanaler og andektig lyttet etter maju og skraping etterpå. Antagelig har vi et rykte i nærmiljøet snart. I går ved midnatt gikk vi på en forlatt og forfallen og fraflyttet gartneritomt med skumle, tomme gårdshus og drivhus og siloer og meterhøyt gress overalt. Men Malsen fant vi jo ikke.

Imidlertid mistenker vi at Malsen kan ha hørt alle tingene vi prøvde å lokke ham frem med, og at han ventet med å komme hjem til han følte at gavepakken var ham verdig nok. Vi har lovet Malsen følgende på våre nattlige vandreturer:

 • jeg skal strikke med mohair igjen og han skal få lov til å «behandle» nøstene
 • kjæresten skal Malsen-sikre altanen sånn at den dumme naboaltanen ikke blir så fristende
 • vi SKAL snart få ny håndvask på badet – og den kan Malsen få ligge i hele dagen
 • kjæresten skal åpne opp igjen poselageret, som i en periode har vært lukket med en lite kattevennlig glidelås
 • og det er greit: slep gjerne med deg plastikkposer inn på soverommet midt på natten og riv og klor dem i stykker under sengen. Helt i orden.

For vi er superglade for at du er kommet tilbake!

Yarn, me loves it

Reklamer

3 kommentarer »

 1. Matja said

  Så godt at han er tilbake.Savner pusen, men hun er ikke flyttet så langt ,så jeg kan jo besøke henne.Har endel ferdigbehandlede nøster med mohair og alpakka.Utrolig hva hun klarte å finne om natten,når vi andre sov*fnise*

 2. Unsepus said

  Hehe, ja kan være ganske driftige. Mohairen jeg strikker med nå har utrolig nok fått være i fred, men ellers har Malsen egentlig nese for det dyreste og fineste garnet 😉

 3. Anita said

  hehe – det der kjente jeg fort igjen, her hjemme kaller vi det for at kattene tar en «walkabout» – og akkurat så lenge nok til at man blir en helt tullerusk katteier. mine katter er ikke interessert i garn eller plastposer – men de vil ha servise if ht å hele tiden være på den andre siden av en lukket dør. jaja – vi har alle våre «byrder her i livet» ! du har en finefin blogg – kommer tilbake på besøk!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: