Diktatortendenser

Vi ser oss om etter en leilighet. Og det er mer problematisk enn man skulle tro. Grunnen til at det er vanskelig er ikke i første rekke det at vi har et begrenset budsjett å ta utgangspunkt i, men det faktum at det med på flyttelasset følger en liten kar som heter Malsen. Mange borettslag har nemlig bestemt seg for at de skal gjøre det så vanskelig som mulig å være katteeier.

Man kan lure litt på om det er i henhold til loven. I følge en høyesterettsdom har et borettslag ingenting med hva beboerne gjør i sin egen leilighet, så lenge det ikke er til ulempe for andre. Med andre ord kan man ha en innekatt, eller andre inne-dyr, uten å måtte stå til rette for det. Det er når katten skal slippes ut at den indre diktatoren i et hvert borettslagsstyre kjemper seg frem. Det er blitt mote å vedta husregler som sier at katter som slippes ut skal holdes i bånd. Holdes i bånd. En katt. Enkelte husreglement sier til og med at det ikke er tillatt for katter å ferdes på borettslagets eiendom. Hallo? Tror de naboens katter bryr seg om den regelen?

Inntil videre er dette dessverre Malsens hverdag:

Malsen ser på utsikten

Reklamer

1 kommentar »

  1. agrosse said

    hoppas att ni hittar något snart! jag är också på gång att söka igen för min kontrakt slutar i mai… men även utan kat känns det väldig svårt att hitta något! har inte ens tittat på något. förhoppningsvis är vi alla lyckliga i nya lägenheter på sommaren då?

    hälsningar från den små ön
    annika

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: